Durant la Festa Major de Gràcia 2021 vine a cel.lebrar el primer concurs de tapes organitzat per l’Associació de Botigues de l’entorn del Mercat de l’Abaceria. Gaudeix d’unes tapes exquisides i participa en l’el.lecció de les 3 tapes guanyadores d’aquesta primera edició.

El teu vot té premi!

Així és, a les botigues de l’Associació hi trobaràs la butlleta de participació amb la que podràs triar les tres tapes que més t’hagin agradat i que creguis que es mereixen ser les guanyadores d’aquest certamen. Entre totes les butlletes farem un sorteig d’un xec regal per valor de 100€ i dos xecs regal per valor de 50€ cadascún. Les persones guanyadores podràn fer-ne us a les botigues associades que vulguin, ja sigui només en una o en vàries.

Què et sembla, gens malament veritat?

Però a més a més les tapes tenen un preu molt popular. Una tapa només et costarà 2 euros, i si la vols amb una beguda degustació 3€.

Sabràs quines són les botigues i comerços que hi participen pel fanalet de color blau que tindràn a la porta i pel cartell anunciant el concurs. Entra i demana la teva butlleta o imprimeix-la des d’aquí mateix a l’enllaç que tens al final de la notícia.

Vine a gaudir de les festes de Gràcia tant esperades a les Botigues de l’Abaceria i participa en aquesta primera edició del concurs de tapes GRÀCIA AL TEU GUST!

No hi pots faltar!

Butlleta de participacio

bases de Gracia al teu Gust_agost 2021