El pròxim 18 de Setembre vine a celebrar el segon concurs de tapes organitzat per l’Associació de Botigues de l’entorn del Mercat de l’Abaceria. Gaudeix d’unes tapes exquisides i participa en l’el·lecció de les 3 tapes guanyadores de la segona edició.

El teu vot té premi!

Així és, a les botigues de l’Associació hi trobaràs la butlleta de participació amb la que podràs triar les tres tapes que més t’hagin agradat d’aquest certamen. Entre totes les butlletes farem un sorteig d’un xec regal per valor de 100€ i dos xecs regal per valor de 50€ cadascun. Les persones guanyadores podran fer-ne us a les botigues associades que vulguin, ja sigui només en una o en vàries.

Gens malament, veritat?

Però a més a més les tapes tenen un preu molt popular. Una tapa només et costarà 2 euros, i si la vols amb una beguda degustació 3€.

Sabràs quines són les botigues i comerços que hi participen pel fanalet de color blau que tindran a la porta i pel cartell anunciant el concurs. Entra i demana la teva butlleta o imprimeix-la des d’aquí mateix a l’enllaç que tens al final de la notícia.

No hi faltis!

BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ

DESCARREGA LES BASES DEL CONCURS AQUÍ