La història de l’autèntic Mundo de Hamacas va començar a Mèxic, quan Jan i Amalur després de molts anys vivint i treballant amb Metges Sense Fronteres en països llatinoamericans, van decidir redirigir la seva vida i “independitzar-se”, laboralment parlant. Les hamaques els van semblar un article ideal. Els dos es van enamorar de les hamaques a la península de Yucatán, vaja invent tan fabulós! Els fascinar la passió de les artesanes, l’amor i la dedicació que posaven en l’elaboració de cada peça que, literalment, és única.

Van ser pioners quan el 2003 van obrir una botiga exclusiva d’hamaques i chinchorros a Barcelona, ​​venent producte de qualitat i oferint més de 80 models. L’energia i l’entusiasme dels inicis va ser i segueix sent la clau. A l’autèntic Mundo de Hamacas hi ha una hamaca per a cada persona i butxaca. I per als que busquen alguna cosa més exclusiu, la botiga té una col·lecció única a Europa d’hamaques artesanals de 5 països diferents, fetes a mà, d’altíssima qualitat i exclusives, no hi ha dos iguals!

A més de vendre, Jan i Amalur ofereixen servei tècnic continuat: assessoren sobre la instal·lació, reparen i lloguen hamaques i fins i tot les cedeixen per col·laborar amb altres projectes i marques comercials, fins i tot per a sèries de TV! Amb la nostra botiga contribuïm al fet que l’artesania no desaparegui, perquè pobles mil·lenaris segueixin transmetent la seva cultura, així el món serà més just, més divers, més interessant i agraït amb la Natura.

Especialistes en oferir un objecte realment únic, fet a mà, valuós i artístic, cosa que no es troba a Internet.