Tot i ser un any tan complicat per a les comissions de guarniment de carrers, vam voler unir forces per mantenir viva la flama que fa de la Festa Major de Gràcia i el seu concurs de carrers i places guarnides un esdeveniment únic i incomparable.

Aquest any la Fundació Festa Major d’acord amb les comissions de festers i festeres van acordar que no hi hauria concurs de guarnits i que tots els carrers rebrien una menció especial, premiant a tots i cadascun dels carrers i places guarnides que han omplert d’alegria i vitalitat els carrers del barri aquests dies.

Des de l’associació de comerços Botigues Abaceria Gràcia hem volgut aportar el nostre granet de sorra amb un reconeixement especial al guarnit que millor ha expressat el concepte de proximitat i La Placeta de Sant Miquel amb el seu impressionant guarnit format per desenes de banderes “d’illes imaginaries” cobrint el cel de la plaça, ha descrit de la manera més creativa aquest concepte.

Ells s’emporten un lot de productes de proximitat i 10 xecs regal per un valor total de 100€ que podran bescanviar als comerços associats!

Moltes felicitats a tots els festers i festeres que han fet possible malgrat totes les dificultats omplir de color els carrers del barri un any més.