La segona edició del concurs de tapes Gràcia al teu Gust celebrada el passat 18 de Setembre va ser tot un èxit i tots els veïns, veïnes i visitants del barri van poder gaudir d’un ambient de carrer inigualable per acomiadar l’estiu amb un bon sabor de boca gràcies a les fantàstiques tapes dels comerços participants.

I ja tenim guanyadors!! En aquesta segona edició els comerços que han obtingut un major nombre de votacions, i que per tant s’enduen el corresponent diploma commemoratiu de Gràcia al tu Gust són:

  1. Bacallaneria Ros 1929
  2. Bar Pietro
  3. Sargantana Brunch and Coffee

Però no només els comerços han estat premiats, totes les butlletes que els participants van entregar amb les seves valoracions de les tapes degustades han entrat en un sorteig de tres premis fantàstics: un xec regal per valor de 100€ que va a parar a Jordi Sancho Galán i dos xecs regal per valor de 50€ cadascun que han guanyat Jordi Gerona i Eva Pedrerol. Els guanyadors i al guanyadora podran canviar el seu xec regal entre els comerços que formen part de l’associació Botigues de l’entorn del mercat de l’Abaceria. Moltes felicitats! 

Volem agraïr a tothom, comerços i participants per la seva assistència en aquesta segona edició de Gràcia al teu Gust, per ajudar-nos a fer barri i que els carrers s’omplin d’alegria!