L’Associació de botigues de l’entorn del mercat de l’Abaceria realitza un sorteig cada divendres de novembre sota el lema “Els Divendres Solidaris“.

Cada divendres es sortejaran dos xecs regal per valor de 50€ cadascun. Podran participar totes aquelles persones majors d’edat que hagin comprat a qualsevol dels comerços que formen part de l’Associació de Botigues de l’entorn del Mercat de l’Abaceria amb els seus tiquets de compra per valor de 20€ o més.

El comerç entregarà una bulleta on la persona participant hi haurà d’escriure el nom, email, número de telèfon i dipositar-la a la urna que el comerç tindrà a disposició del client.

Cada premi tindrà un valor total de 50€ que es distribuiran de la següent forma: 25€ per a la persona guanyadora i 25€ es destinaran a una entitat benèfica del barri de Gràcia. La persona guanyadora de cada premi podrà bescanviar el seu xec regal al mateix comerç on hagi dipositat la butlleta guanyadora. 

L’import total destinat als premis és de 400€: 200€ pels compradors i compradores i 200€ solidaris per una entitat benèfica del barri.

Consulta aquí les bases del sorteig i participa en aquesta acció solidària

Molta sort a tots i a totes!