L’Associació de botigues de l’entorn del mercat de l’Abaceria està realitzant un sorteig de 15 entrades dobles per anar a veure l’Òpera sota el lema “Òpera amb Gràcia”.
El sorteig es realitzarà el dia 30 de juny i durant aquestes setmanes es sortejaran totes les entrades per als participants. Podran participar totes aquelles persones majors d’edat que facin una compra de 20 € o més a qualsevol dels comerços que formen part de l’Associació de Botigues de l’Abaceria.
Un cop feta la compra de 20€ o més, el comerç entregarà una butlleta on la persona participant hi escriurà el nom, email, número de telèfon i farà un dipòsit a l’urna que el comerç tindrà a disposició del client.
L’Òpera es podrà anar a veure al claustre de l’oratori Sant Felip Neri de Gràcia, al carrer del sol, 8. Aquest esdeveniment tindrà 3 dates:
El 9 de juliol a les 19.00 hs on es podrà veure “La Traviata (G. Verdi)”
El 17 de juliol a les 19.00 hs on es podrà veure “Les Dones (Donizetti)”
El 23 de juliol a les 19.00hs on es podrà veure “L’Elisir d’amore (G. Donizetti)”
Cada premi tindrà un valor total de 12 € la persona guanyadora de cada premi podrà bescanviar el seu xec regal al mateix comerç on hagi dipositat la butlleta guanyadora. L’import total destinat als premis és de 360 €.

Consulta aquí les bases del sorteig i participa en aquesta acció solidària

Molta sort a tots i a totes!