Aquest Nadal no deixis de gaudir del barri gràcies al Mercat de Nadal i les activitats organitzades per a grans i petits que oferim!

Del 23 de desembre fins al 5 de gener podràs gaudir de la versió més nadalenca del barri de Gràcia i visitar el mercat de Nadal d’artesans a la zona del mercat de l’Abaceria central.

Cada dia de 10:00h a 20:00h podràs visitar les parades d’aquest mercat nadalenc que trobaràs a Travessera de Gràcia cantonada Mare de Déu dels desemparats i a Torrijos entre la Travessera de Gràcia i Puigmartí.

També rebrem la visita dels patges reials els dies 28, 29 i 30 de desembre de 17:00h a 20:00h, als carrers Mare de Déu dels Desemparats i a Travessera de Gràcia amb Bailèn, perquè els nens i nenes puguin entregar la seva carta i desitjos als Reis Mags de l’Orient. I els més petits podran dur a terme activitats per aprendre globusflèxia, jugar amb jocs gegants, gaudir fent xapes o fanalets i ajudar a decorar l’arbre de Nadal.

A part, l’associació de les Botigues de l’Abaceria comptarà amb una paradeta en la qual es repartiran regals, amb els tiquets de compra igual o superior a 10 €.

No t’ho pensis més i vine a visitar les botigues de l’entorn del mercat de l’Abaceria. T’hi esperem amb tota la il·lusió!